Uzaktan Şifre Belirleme Özelliği ile Anahtar Kullanmaya Son



Herkesin yaşadığı bir sorun olan anahtar kaybetmek, anahtarı evde yada işyerinde unutmak, dakikalarca çantada anahtar aramak artık tarih oluyor. Akıllı kapı kilidi ve parmak izli kapı kilidi uygulamaları ile anahtar kullanmadan evlere rahatlıkla giriş yapılabilmektedir. Welock kapı kilitlerinin en büyük ve hayatı kolaylaştıran en güzel özelliği uzaktan şifre belirlenebilen akıllı kapı kilidi olma özelliğidir.

Akıllı telefonlara ve tabletlere indirilen Welock uygulama ile uzaktan şifre belirlenebilen akıllı kapı kilidi olma özelliğinden faydalanarak evde ya da evinizin dışında bulunduğunuz zaman dilimlerinde hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. Hayatı kolaylaştıran ve güvenliği arttıran bu özelliği hem ev kilidinde hem de işyeri kilidinde rahatça kullanabilirsiniz. Parmak izli kapı kilitlerinde uzaktan wifi bağlantısı ile kapının açılması, kapının girişinin görüntülenmesi gibi özelliklerin yanında 999 adet parmak izi tanımlanabilmesi gibi hizmetler de sunmaktadır.

Uzaktan Şifre Belirleme Özelliğinin Avantajları

İster ev kilidinde ister işyeri kilidinde güvenle kullanılabilecek Welock kilitlerinde bulunan uzaktan şifre belirlenebilen akıllı kapı kilidi özelliği ile dönemsel veya günlük ziyaretçilerinize sadece belirlenen zamanlarda geçerli şifre tanımlayabilirsiniz. Bakıcı, Temizlikçi gibi ev hanesinden olmayan kişilere evden uzakta olduğunuz dönemlerde uzaktan şifre belirleme özelliği ile geçici şifre tanımı yapabilirsiniz.

Akıllı Kapı Kilidine Niçin İhtiyaç Duyarız

Zamanın değerli olduğu ve koşuşturma içinde geçen günlük hayatımızda hep bir yere yetişme telaşında oluyoruz. Bu durumlarda anahtarı unutup evden ya da işyerinde çıkma ihtimalimiz çok yüksek olmaktadır ve bu durum mutlaka başımıza gelmiştir. Bu durumlarla karşılaşmamak için akıllı kapı kilidi ve parmak izli kapı kilidi en büyük kurtarıcımız olmaktadır.
Bizden başkasının bilemeyeceği şifre ile ve sadece bize ait olan ve kopyalanması mümkün olmayan parmak izi ile ev ve işyerimize iznimiz bilgimiz dışında kimsenin girmesi mümkün değildir. Uzaktan şifre belirlenebilen akıllı kapı kilidi ile her yerden geçici şifre tanımı yapabilir ve belli bir süre aralığında bu şifre ile kapı kilidinizi kullanabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güncel Kur Fiyatı İle Penapay Bozdurma

Peyzaj Düzenleme İşlemleri