Paykasa Nedir, Nasıl Kullanılır?



Ülkemizde ve tüm dünyada internet kullanıcılarının sanal ortamda ödemelerini kolaylaştırmak amacı ile ortaya çıkmış olan Paykasa, ön ödemeli bir elektronik ödeme aracıdır. Her geçen gün kullanımı yaygınlaşan, kullanıcılarının internet ortamında oyun, e-ticaret sitelerinde güvenle kullanabilecekleri Paykasa, İngiltere menşelidir. Ceresline Voucher Limeted tarafından kullanıma sürülen, bakiyesi Euro olan, ön ödemeli bir elektronik paradır. Çoğunlukla bilgilerini dijital ortamda paylaşmak istemeyen veya kredi kartı kullanmayan kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir.

On altı haneli koda sahip olan bu sanal kart kişisel bilgilerinizi internet ortamında kullanmadan güvenli bir alışveriş yapmanızı sağlar. Ön ödemeli olması sebebiyle ne kadar alış veriş yapacağınızı bilir ve ay sonunda kart ekstrası şoku yaşamazsınız. Güvenli bir şekilde ucuz Paykasa almak istiyorsanız yetkili Paykasa sitesi üzerinden satın alma işlemlerinizi gerçekleştirmelisiniz. Paykasa satın al işlemlerini farklı yöntemler ile yetkili siteler üzerinden güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda yetkili Paykasa sitesi üzerinden Paykasa al işlemlerini kolaylıkla yapabileceğiniz gibi kartınızda kalan bakiyeyi de bozdurabilirsiniz.

Euro döviz kuruna göre Paykasa kart ile e-ticaret, oyun ve diğer alışverişleriniz için ödeme gerçekleştirilmektedir. Alış veriş yaptığınız sitede farklı bir para birimi geçerliyse o an geçerli olan çapraz kurlar üzerinden hesaplama yapılır. Kartınızda kalan bakiyeyi bozdururken güncel döviz kuru üzerinden hesaplama yapılır. Güvenli ve ön ödemeli alışveriş için ucuz Paykasa kartlara yetkili bayilerden her an ulaşabilirsiniz.

Dijital ortamda güvenli alışverişin yükselen trendi olan Paykasa kart kullanıcılarına birçok avantajı da beraberinde sunmaktadır. Paykasa satın al işlemleri 10 Euro ve 500 Euro arasında bakiyeler üzerinden yapılmaktadır. Kartınızın on altı haneli pin kodunu girerek kolayca işlem yapmanızı sağlar. Ödemelerinizde başka hiçbir bilgi kullanmanıza gerek yoktur. Kartınız tek kullanımlıktır. Bir yıl kullanım süresi vardır. Bir yıl içinde kartınızın bakiyesi bitene kadar kullanabilirsiniz.

Adından sıkça söz ettiren bu elektronik ödeme yöntemi her yerde kullanılabilir mi sorusu akla geliyor. Paykasa kart ile resmi şirket düzeyinde olan sitelerden alışveriş yaparsınız. Eğer site resmi bir şirket değilse Paykasa kart entegrasyonu yapılmaz. Paykasa al işlemelerinizi de resmi siteler ve yetkili bayilerden yapmalısınız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güncel Kur Fiyatı İle Penapay Bozdurma

Peyzaj Düzenleme İşlemleri

Uzaktan Şifre Belirleme Özelliği ile Anahtar Kullanmaya Son